Nurinshd

Disclaimer


Assalamualaikum, hi, bonjour!

Entries About Link

lololololol

Lol, everytime you say hi to me, I died.



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Nurinshd
Others:   
tension sebab main game
salam korang..

hari ni aku nak kongsi sikit pasal org tension disebabkan hanya bermain game..
laa,cam tak betul je entry aku kali nie..tapi betul..org tension slalu  sbb tekanan kerja ka,
homework ka, ni tak..tension main game..sian..

haa.. org yang main game pun boleh tension sampai bak rak gila? sampai
boleh membunuh diri atau mencederakan org lain..haa,tak percaye? percayelah..cube
korang try main game..satu game yg korang gile minat..then korang nak dekat 2jam main,
tapi tak win2..asyek lost je...mesty korang tension..arghh!! knapa aku kalah je game nie!! asyek2 mati kne
tembak,kne bunuh..sial kau game!

alah,dah tak pandai main game tu sudah2 la..carikla game dressup ke..kan tak tension..haha..
tengok,kalau ade adik bwh umur bersama org yg tgh tension uh, aku rse mesty kne cap penampa,takpun
kne tumbuk..nak lagi mahal amek kaca bunuh terus..

haa,takpun kan..bagi yang sudah berumah tangga..ibu dan ayah..yela,sekarang nie kan dah ade
laman sosial internet yg paling femes..tak lain tak bukan FACEBOOK la..game yg dulunya femes
FARMVILLE,bukan? oke.kerana hanya diganggu ketika bermain game farmville or ape2 jela jenis game ,oleh tangisan anak2,baby2 dyeorang(jika ada) yg 2,3 or bpe bulan jela, kadang2 ibu atau bapa tension dan  boleh bertindak ganas..tapi tak kiralah,ada anak sebesar aku pun mummy n daddy dyeorang(tak dikenali siapa) sanggup membunuh ank sndri...wahh,cam pemberita lak aku..nah amek bace nie lau korang
tak percaye ckp aku..nak nanges! http://www.borakkosong.com/2010/10/kerana-farmville-di-facebookibu-sanggup.html

tapi betul..bermain game ni ade hadnye..cukuplah hanya bermain setengah jam..jangan mengadap lame2 tau..bkn shaja boleh memudaratkan diri sendiri malah orang yg lain juga..org yg tersayang..cewahh,ayat selalu melantak je aku nie..hahaha..

so,kalu nak sihat,nak cemerlang,nak ape2 jela,,jangan terlalu kerap bermain game..bagi yang meminati game tu korang sekepale la nan aku..sbb aku pun minat game jugak..hahaha..

ape2 pun, sye bangga jadi rakyat MALAYSIA,wassalam..

tu jeee...papaii..
.


Older Post | Newer Post