Nurinshd

Disclaimer


Assalamualaikum, hi, bonjour!

Entries About Link

lololololol

Lol, everytime you say hi to me, I died.



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Nurinshd
Others:   
Hari Rabu hari yang Bertuah

assalamualaikum uollss !!

today is a great day but today also is a bad day. nurin xmau ceta apa badnya tapi nurin nak ceta yang great je. hahah. kalau nak tahu jugak topap nurin rm2.00.

nurin dah dapat ank saudara lagi !! yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. hari khamis,16 september pkul 9 malam. congrate to my abang untuk anak kedua tuu. guess what guess what. boy or girl ? it a GIRL ! oke nurin nie dah pikir macam macam nama yang hade dalam kepala otak sekarang. excitednyaa ! #ewah bukanye anak aku pun. hahah

besok hope kakak ipar nurin, kak salina balik umah aee. i very very very excited and want to kiss ur daughter. mesty comel mcm ibu dia. hek3. besok nurin tak boleh tengok sbb nurin sekolah lagi. nurin sekolah ptg soo takde chance la nak tgok ken. pagi ? i dont think soo because i always wake up late in the morning. HAHA ><

hahak. pewot muncit. nampak pushat awakkk. haha
soo nurin wish lagi for my mum and my dad  dah ada cucu ke-4. hahah. to me ? congrate la ye nurin. speciall for my brother, anak dah dua. jenuhlah abg jaga anak nanti. takmau tensyen2. HEHE.

oke tomorrow cikgu nak buat sesi penggambaran. *dengar diorang ckplah* tak syoklah pakai baju sekolah. euwww ><



Older Post | Newer Post