Nurinshd

Disclaimer


Assalamualaikum, hi, bonjour!

Entries About Link

lololololol

Lol, everytime you say hi to me, I died.



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Nurinshd
Others:   
tempahan blogskins from heart to heart dibuka.
assalamualaikum and hello people :D
Disember dah kite kan.

oke secara rasminya nurin akan bukak tempahan oke. untuk disember nie nurin tiada bayaran. free of charge. tapi sape nak byr jugak tu alhamdulillah la kan. hehe. actually nurin tak buat blogskins. tengah dalam pembelajaran coding oke. nurin akan ambil blogskins dari luar ikut cita rasa korang. ape tu blogskins ? 

dah tengok ? nurin akan re-edit sepenuhnye. seperti :

a) header (ikut korang)
b) button follow and dashboard (kalau na tukar)
c) about yourself 
d) shoutmix
e) lagu (youtube)
f) gambar
g) background blog
h) apa jua link link yang berkaitan seperti toturial, freebies nurin akan buat k.

oke nurin dah baca habis study coding yg kat atas nie and nurin tak bermasalah pun. tempahan akan dibuka sehingga 30 DISEMBER oke. sehari untuk 2 tempahan sahaja. kalau banyak karenah tu paham paham je la ae. kalau na tempah, bole mesej di facebook nurin.

-boleh inform kat sapa sapa yang nak oke. nurin ikhlas membantu-


Older Post | Newer Post