Nurinshd

Disclaimer


Assalamualaikum, hi, bonjour!

Entries About Link

lololololol

Lol, everytime you say hi to me, I died.



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Nurinshd
Others:   
nurin tension
assalamualaikum and hello people :D

today is a saturday.. and today is my demam day.. arhhh. so hate so hate.

nurin tension bila datang sekolah. i know that nurin akan tempuh exam PMR and i know jgak cikgu nak yg terbaik dari nurin. nurin suka form 2 lagi..  want form 2 back.. arghhhh.. tahu tak banyak keje ? tahu tak ? asal balik sekolah aje dah kne buat homework. mlm plak kne stady. oke memang la...... ><

cikgu selalu ckp ' ini kerje sekolah saye dan saye tak kire sy nak besok jugak awak hantar' oke bayangkan kalau satu hari tuu ade 10 subjek and 10 ckgu ckp mcm tuu.. tension k tension.. memang tidak boleh di bayangkan......... T_T

tambah nurin demam hari ini.. eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bile nak buat keje sekolah nie.. nurin tak larat nak bangun tapi nurin larat amik laptop on internet and update blog. HAHA. nurin soo soo takde mood nak buat keje sekolah.. tade mood k takde mood :(

hmm,klah. nurin lately nie memang ayat selalu baku. bye bye. nurin nak tidoo. badan nurin lenguh and tak larat sangat. my mum suruh makan. but i dont want. haha. diet la hari selasa nie ckgu che tom nak tengok berat badan. hehe.

hmm, panasnye badan.. rase nak berendam dalam ais.. huuuu


Older Post | Newer Post