Nurinshd

Disclaimer


Assalamualaikum, hi, bonjour!

Entries About Link

lololololol

Lol, everytime you say hi to me, I died.



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Nurinshd
Others:   
KAWAII GIVEAWAY !

tekan banner kalau nak maklumat yg lebih mendalam :)


Salam semuanyaiii..

haha, rasa baru je lepas update. tetibe update lagi. haha. bkn paa aku ternampak satu giveaway yang gila ohsemm ni kat blog mimie nie. hehe ye la kot tuu name dia. maaf ye kalau salah. aku nak join ! hadiah dia bes best gile. dia ckp list kan hadiah an ? aku nak satu je. JACKET JAMBU, please. cewah cewah, mcm mintak terus dapat je.

so ini dia rules nye --->
 1. Follow/like Blog, Facebook dan Twitter. * twitter dia ckp tak wajib :)
2. Buat satu entry bertajuk KAWAII GIVEAWAY dan copy banner di atas.. *backlick kan tau. 
3. klick CHURP-CHURP, NUFFNANG mimie yang berada di sidebar LICIOUS.. *tunggu sampai habis loading pesannye.
4. tag 2 orang kawan korang 
5. follow sponser ISHA *button follower berbentuk BEAR TIDUR
6. tinggalkan LINK ENTRY di komen. *"http://erin-azfar.blogspot.com/" link seperti ini tak diterima.
7. tengok senarai hadiah dan pilih hadiah yang korang nak *tak wajib. tp bg aku wajib. muahahah
aku nak tag sape ye.. ermm.. aku tag FARA dan LIYANA. aku tag korang due je lah. HOHO

#so ? JOM JOIN CONTEST NIE !







Older Post | Newer Post