Nurinshd

Disclaimer


Assalamualaikum, hi, bonjour!

Entries About Link

lololololol

Lol, everytime you say hi to me, I died.



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Nurinshd
Others:   
hellooooooooooooooo
Salam, Hello 2016!!! proppp propp proppppp prooooppppppp

gile ah lama tk bukak blog brhabuk bersawang melekit semua all in one. bila baca balik post yg dulu dulu masyaAllah nurin yg dulu bkn yg skrg. hhahahshshshsahh aku tingglkan sikit buat tatapan manelah tahu ada org rindu 'nurin' yg lama. but better tk pyh. 

hahahahahahahahah.

but i hve showed my past entries to someone. ok lah hve fun jgak sbb dia pun xde life so aku bg dia life skit. too many posts yg kelakar and the best part is, dia baca balik siap ada nada. kena pulaklah nada tu kan. someone that ive told you is amrl. hes my own baymax. baymax haa kau ade ke. tk lah tu perumpamaan je, he is still a human. a real human.

dah, tu je kot. dah 19 idea makin tk bnyk. hahahahahahaahahhhahahahahahahahaah serius xde kne mengena. kbai

nah, aku share sikit gambar. gambar je bukan org.



Older Post | Newer Post